NW Slavonice 27.04.2019

Sobota, 27. Duben 2019

Nordic Walking Tour 2019 pokračuje v rámci svého jubilejního 10. ročníku dalším velmi žádaným druhým zastavením, již tradičně v jihočeských Slavonicích a okolí.

O víkendu 27. dubna 2019 zavítají do Slavonic desítky či stovky příznivců Nordic Walkingu z celé republiky i zahraničí. Tímto zastavením uctíme jako každým rokem památku Jirky Beneše, zakladatele nordic walkingu ve Slavonicích a samozřejmě skvělého člověka, sporťáka a kamaráda. Doufáme, že nám bude přát počasí jako zatím vždy ve Slavonicích. Neváhejte, vezměte své přátele, kamarády, rodinu a přijeďte strávit pohodový víkend nebo jen krásnou procházku nezapomenutelnou přírodou České Kanady, při které zažijete spoustu nezapomenutelných zážitků a prostě si Slavonice zamilujeteJ

Akce začne již ráno na slavonickém náměstí registrací od 9.00 do 9.30 hodin. Registrovaní účastníci i ostatní návštěvníci Slavonic budou mít možnost zapůjčit si nebo i zakoupit Nordic Walking hole a vyzkoušet si tento zdraví prospěšný sport.

Před 10. hodinou, po instruktáži Nordic Walkingu a krátké rozcvičce, vyrazí skupina pochodníků za doprovodu certifikované instruktorky na autobusové nádraží, odkud se přesuneme pod krásný starobylý hrad Landštejn. Po možné krátce prohlídce hradu se vydáme na příjemnou vycházku v délce 11 až 12 km přírodou České Kanady směrem do Slavonic.

Po návratu účastníků proběhne na náměstí Míru ve Slavonicích tradiční bohatá tombola, a tak si účastníci kromě krásných zážitků z procházky, odnesou i drobné dárky z tomboly, které věnovali partneři této akce. Velké poděkování patří i jim. Jsou to především: Město Slavonice, Volba pro Slavonicko, Hotel U růže, Bejčkův mlýn, SK Outdoor, WT Concept s.r.o. a další.

Pro účastníky z větší dálky, kteří chtějí strávit tuto nezapomenutelnou akci, a udělat si hezký víkend ve Slavonicích doporučujeme tato ubytování:

www.bejckuvmlyn.cz

http://www.hoteluruze.cz/

http://www.apartmanspringerovi.cz/

http://www.penzionslavonice.cz/

http://www.apartmanuducha.cz/

https://www.slavonice-ubytovani.czz/

http://apodvezi.cz/

 

Více informací o celé NW TOUR 2019 průběžně najdete na www.nordicwalkingtour.czwww.skoutdoor.cz, www.cknw.cz a na FB.