Praha Kunratice

Sobota, 15. Duben 2017

Jarní počasí už nás láká na procházky do přírody a Český klub nordic walking v plném proudu připravuje zahájení dalšího, již 8. ročníku celorepublikové Nordic Walking Tour 2017. Přijďte všichni v sobotu 15. dubna 2017 protáhnout svá těla tradičně do Kunratického lesa.

Letošní tour bude zahájena již tradičně v Kunratickém lese v sobotu 15. dubna 2017. Start a cíl -  areál restaurace Na tý louce zelený, registrace účastníků proběhne 

od 10.00 do 11.00 hod. Po zimní přestávce se na Vás těší celý tým Českého klubu nordic walking. Instruktáž provedou a po celou dobu vycházky Vás budou doprovázet milé a šikovné certifikované instruktorky Martina Vernerová s kolegyní. Samozřejmostí bude možnost zapůjčení a i zakoupení nordic walkingových holí a dále zakoupení triček a možná i kšiltovek CKNW. V rámci startovného obdržíte drobné občerstvení na trať, upomínkové předměty od partnerů a slosovatelné číslo do velmi bohaté tomboly.

Každé zastavení je spíše sportovně-společenskou akcí, seznámíte se správnou technikou pod vedením zkušených certifikovaných instruktorů, pobavíte se s přáteli a na závěr můžete vyhrát hodnotné ceny v tombole. Připraveny pro Vás budou dvě tratě v délce cca 4 a 8 km.

Po příjemné vycházce určitě rádi uvítáte posezení s ostatními účastníky při něčem dobrém v zahradní části restaurace, kde budete s napětím sledovat losování tomboly a hodnotit úspěšnost akceJ

Vítán bude každý, kdo se chce naučit nordic walking a projít se na čerstvém vzduchu.

Děkujeme tímto i partnerům tohoto zastavení za podporu: Generálnímu partnerovi Zdravotní pojišťovně ministerstva vnitra ČR, další partneři: Magistrát hl. m. Prahy, Česká unie sportu, SK Outdoor, Gabel, Nordic walking fitness, VLP, Restaurace Na tý louce zelený, WT Concept a další.

Těší se na vás

Zástupci CKNW