Mutěnice - Hodonínsko

Sobota, 30. Říjen 2021

Jubilejní 12. ročník Nordic Walking Tour 2021 již tradičně zakončíme na Jižní Moravě. "My máme rádi víno, krásné ženy a zpěv a taky nordic walking :-)" se bude ozývat o prodlouženém víkendu 28. – 31.10.2021 v okolí malebné vinařské obce Mutěnice na Hodonínsku. Ano, tradičně jižní Morava bude hostit zakončení Nordic walking tour. Doufejme, že slunné počasí vydrží a procházka po krásném okolí vinařské oblasti Mutěnic se v sobotu 30.10.2021 vydaří.

V sobotu 30. října 2021 od 10.00 hodin  vypukne registrace účastníků u Penzionu San Marco Pod Búdama a potrvá do 10.30 hodin, po té bude následovat krátká rozcvička s  instruktorem Mirkem Levkem ze Sportovního klubu Nordic Walking Hodonín, o.s. a možná i dalšími instruktory, kteří nás přijedou podpořit a hned všichni hromadně vyrazíme na procházku krásným okolím Mutěnic – půjdeme mezi vinicemi, kolem rybníků, navštívíme rozhlednu a mnoho dalších krás, co nám místní doporučí. Určitě si cestou dáme sklenku dobrého vína ve vyhlášené oblasti sklípků Búdy. V mezičase  a cestou budete moci prodiskutovat s instruktory správný styl nordic walkingu,  

V brzkých odpoledních hodinách se příjemně unaveni, plni dojmů vrátíme zpět do Mutěnic, kde nás bude čekat již tradičně bohatá tombola.   

Ti účastníci, kteří se závazně přihlásili, navštíví v sobotu 30.10.2021 ve večerních hodinách krásný tradiční sklep společnosti San Marco rodiny p. Jožky Zimolky, kde proběhne zlatá tečka zakončení NW TOUR 2021 s degustací, konzumací, bohatým občerstvením a hudebním doprovodem.