Třeboňsko

Sobota, 29. Červenec 2017

Prázdninové zastavení nordic walking tour se letos představí v krásné jihočeské Třeboni 

„Severskou chůzí letem Světem kolem Třeboně a vlakem za krásami Nadějské soustavy“

Neváhejte, vezměte své blízké, přátele a kamarády a dorazte v sobotu 29. července 2017 užít si prázdninové zastavení Nordic walking tour 2017 do krásného prostředí lázeňského města Třeboň.

O tomto letním víkendu se v Třeboni konají i pivní slavnosti, a  tak můžete spojit sport se zábavou. A teď zpět k Nordic walking tour 2017. Letošní prázdninové zastavení se koná v sobotu 29. 7. 2017 v Třeboni. Startovat budeme na Masarykově náměstí, zde bude i cíl našich vycházek. Registrace začne pro kratší trasu – 9km - od 9 hodin, v 9.30h následuje odchod skupiny směr vlaková zastávka Třeboň – Lázně a odjezd do Frahelže. Pro zájemce o delší trasu 12 km kolem rybníka Svět začne registrace v 9.30 hodin a v 10.30 hodin vyrazí na vycházku skupina tzv. „Světáků“.   Vycházky naplánoval a zajímavým výkladem provedou místní znalci – nadšení nordikáři Michal a Hanka Pechovi.  Zkušení instruktoři Vás před startem nebo během vycházky naučí ten správný krok, provedou instruktáž, tradiční rozcvičku a strečink.  Samozřejmě je možné zapůjčení či zakoupení nordic walkingových holí přímo na místě. Doprovodný program zpestří stánky partnerů či zajímavé povídání o Třeboni. 

Po návratu zpět do cíle bude následovat tradiční bohatá tombola a pro mnohé, kteří s námi zůstanou do neděle, příjemné pokračování letního víkendu. Generálním partnerem této akce je Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, dalšími partnery jsou město Třeboň, Česká unie sportu, SK Outdoor, WT Concept a další.

Těšíme se na viděnou ve městě rybníků -  v Třeboni!

Příloha: