Brno / Vysočina

Sobota, 27. Květen 2017

Tradiční zastavení NW TOUR je tady!  Vítejte v Brně.   

V sobotu 27. května 2017 se bude konat v Brně další zastavení celorepublikového projektu Nordic Walking Tour 2017

Pojďme zopakovat nebo naopak pokořit loňský rekord v počtu účastníků jednotlivých zastavení tour – je to výzva! Vloni se v Brně sešlo několik stovek příznivců nordic walkingu. A letos bude program ještě bohatší. Kromě chůze s holemi si budete moci i zaběhat. Tak neváhejte a přijďte na Klajdovku.

Nazujte sportovní obuv, vezměte s sebou rodinu, děti, přátele a kamarády a pojďte se s námi projít! Po loňském velmi úspěšném zastavení v Brně letošní seriál akcí Nordic Walking Tour pokračuje 27 . května opět v Brně. Registrace účastníků začíná již od 9 hodin u hotelu Velká Klajdovka, Jedovnická 7, Brno  a postupně dle propozic všichni vyrazí po skupinách na pochod či běh. Předpokládaný návrat je plánován na 13.00 hodin. Po té bude následovat tradiční tombola a ukončení akce.

Nordic Walking je sport pro širokou veřejnost a trasy v délce cca 4 a 7 km ujde každý! Na trasách, které povedou Národní přírodní rezervací Hádecká planinka, Vás budou doprovázet kvalifikovaní instruktoři nordic walkingu.

Na místě bude opět půjčovna holí, instruktoři, kteří vám poradí se správným pohybem a prezentace partnerů akce. Můžete se těšit na nabídku a doprovodný program generálního partnera této akce Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR.